Bestil et tilbud

JK Gulvvarm

JK Gulvvarme er din samarbejdspartner når der skal installeres nyt varmt vands gulvvarme system. JK er et Hollandsk firma fra oprindelse, startet i 1994 og har i dag hovedsæde i Holland. JK investerer meget i innovative gulvvarmeløsninger, hvor den revolutionerende fræsemetode og en række egenudviklede produkter er et godt eksempel på.


 

I løbet af de seneste 27 år har vi erhvervet os mere end en million kvadratmeters viden og erfaring med gulvvarmesystemer, i lande som Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, England, Wales, Schweiz, Italien, Tyrkiet, Island og nu Danmark. Vi har viden, ekspertise og erfaring til at give dig en skræddersyet kvalitetsløsning, uanset om det er til renovering, istandsættelse eller opstart af et nyt byggeprojekt i bolig- eller erhvervsbygninger. JK har den rigtige løsning til ethvert sted eller projekt.

 

God service er værdifuldt, derfor sikrer vi, at du får den seneste information og gode råd. Desuden udføres installationen af højt kvalificerede medarbejdere, som er individuelt ansat og uddannet af JK. Derfor er det garanteret, at JK gulvvarmesystemet opfylder alle fordelene og kvaliteten af varmesystemet i din bygning.