Bestil et tilbud

Termostater & styring

JK´s gulvvarmesystem er velegnet til alle mærker af varmestyringssystemer. Vores GV-system kan kombineres med alle typer termostater, og vi anbefaler at bruge et styresystem, der understøtter de generelle krav til sundhed, komfort og energiforbrug. Kvalitet, pålidelighed og teknisk ekspertise er naturligvis også aspekter, der skal tages i betragtning når valget af system tages.

Temperaturkontrolsystemer er dybest set hjernen i et varmesystem. Da opvarmning og varmt vand tegner sig for omkring 70% til 90% af alt energiforbrug i et hus, viser det vigtigheden af et passende kontrolsystem. Programbare tidsintervaller, fjernbetjening og ’smart’ support muliggør et fremragende husklima til enhver tid. Uanset om beboeren er på arbejde, på vejen eller endda på ferie. Kontrol til enhver tid hvor som helst.

Termostat med fjernbetjeningsfunktion, termostaten er tilsluttet Wi-Fi og temperaturen kan til enhver tid styres på afstand med en smartphone/Iphone, tablet/Ipad eller laptop. Nogle termostater er endda designet med en geografisk tjeneste, hvilket betyder at termostaten baseret på smartphone eller anden online enheds placering, sender en påmindelse til brugeren om at sikre aktivering af varmesystemet, inden de kommer hjem. Kontrolsystemer understøttes af Android, Apple og Windows software.

Gulvsensor
Gulvsensor er en ønskværdig funktion i tilfælde, hvor gulvbelægningen i massivt træ, konstrueret træ eller særlige typer vinylgulve er underlagt en maksimal gulvoverfladetemperatur. JK´s gulvvarmesystem er et Lav Temperaturs Varme (LTV) system, hvilket betyder, at indstillingerne er justerbare for alle typer gulvbelægninger. Dog kan for høj varme, med nogle grader på sigt forårsage skade på gulvbelægningen. En gulvføler, som måler den faktiske gulvoverfladetemperatur, er en ideel måde at kontrollere og overvåge GV systemet og beskytte gulvbelægningen mod potentielle skader.

Design
Udover funktioner er stilfuldt design også populært i disse dage, og der er en bred vifte af systemer på markedet opdelt i to kategorier; Kablet, som er strømforsynet eller trådløst, som er batteridrevet.

En række højt sofistikerede termostater, som kan bruges til at styre JK´s GV-system er fra firmaerne; Danfoss, Wavin, Uponor med flere. Disse mærker er tilgængelige på markedet og størstedelen af VVS-installatører, elektriker samt forhandlere er fortrolige med disse kontrolsystemer.