Bestil et tilbud

Ofte stillede spørgsmål {FAQ)

Hvad der skal gøres inden installationen?
Alle møbler og gulvbelægning skal fjemes . Et tørt, rent glat gulv er ideelt for at installerer gulvvarme systemet.


Er min eksisterende gulvkonstruktion velegnet til gulvvarme?
Vi kan installerer vores gulvvarme system i de fleste gulvkonstruktioner inklusiv beton.


Hvad hvis jeg har en gulvkonstruktion i træ? Er installation stadig mulig?
Naturligvis, JK fermagulv er den perfekte løsning pa dette, uanset om det er pa stueplan eller de øverste etager. For mere information bes0g www.fermafloor.com, eller kontakt os.


Er JK gulvvarme system velegnet til eftermontage, eller renoveringsprojekter?
Ja, vores unikke installations teknik er designet iscer for renovations-, istandscettelses- og ombygningsprojekter.


I hvilken dybde er kanalerne fræst i gulvet?
JK Gulvmaskine frceser cirka 16 [mm] ned i gulvkonstruktionen. Vores 14 [mm] JK Flextube er installeret direkte i kanaleme herefter.


Hvor meget strav laver maskinen imens den fræser?
Ingen. Installationen er støvfri, grundet den indbyggede industri støvsuger, som suger direkte fra gulvet mens kanaleme fræses.


Hvor lang tid tager det at lave en komplet GV installation?
Installationer kan udføres på kun en dag, afhcengig af gulvkonstruktionen og størrelsen på det område, vi installerer systemet i.


Fuldfører JK hele installationen?
Vores tjenster omfatter den skrceddersyede frcesning af kanaleme, levering/installation af flexrør og manifold, sammen med en tryktest af systemet efter montagen. Kunden skal herefter arrangere, med en certificeret installatør, selve tilslutningen fra manifold til varmekilden samt levering/montering af rumstyringstermostater. Vi er ofte i stand ti! at anbefale partnere, eller yde teknisk support, hvor det er nødvendigt.


Hvor hurtigst efter installationen kan gulvbelægning lægges?
Det er vigtigt at GV systemet ikke bruges inden gulvet er lagt, man bar mulighed for at lægge det ønskede gulv, lige efter vores installation.


Hvornår kan gulvvarme systemet startes?
Dette er forskelligt for hver gulvkonstruktion, generelt kan opstartsperioden begynde et par uger efter installationen. Det er dog vigtigt at starte med, at bruge den laveste temperaturindstilling og øge den med et par grader om dagen efterfølgende, for at sikre systemet integreres korrekt.


Jeg vil gerne have et tilbud!
Herligt, send os din plantegning eller målene på rummene direkte på info@jk-dk.dk for et gratis tilbud. Altemativt kan du besøge www.jk-dk.dk for at finde din lokale JK partner, som ogsa vil kunne lave et gratis tilbud.


Contact details

JK gulvvarme ApS
CVR no.: 43051407


Contacts

Denmark (Nationwide)
Henrik Haahr Larsen