Bestil et tilbud

Information

JK er leverandør af gulvvarmesystemer til boliger og erhvervsbygninger. Vi opererer i mere en 12 europæiske lande og har betjent de hollandske og tyske marked i mere end 25 år. Vores unikke monteringsmetode bruger støvfri slibeteknologi, til hurtigt at skabe præcisionsriller i det eksisterende afretningsgulv ved hjælp af en specialdesignet gulvsliber, hvori varmerørsslangerne lægges. Vores GV-system er velegnet til alle mærker varmestyringssystemer og kan også nemt kombineres med vedvarende varmekilder.

Dine kunder repræsenterer det største potentiale, fordi de planlægger et renoveringsprojekt og leder efter kvalitetsprodukter og service. De overvejer måske ikke længere et økonomisk vandbaseret GV-system, fordi den eksisterende gulvkonstruktion giver problemer, og at hæve eller fjerne afretningsgulvet ikke er en mulighed eller ville være en meget dyr og kompliceret opgave. Sammen med vores partnere er det netop det marked vi betjener.

JK arbejder med kundefokuserede virksomheder med dedikerede montører og installatører, da vi tror på, at viden, professionalisme og certificerede fagfolk er det, der gør forskellen i disse dage. Du behøver ikke bekymre dig om installationen af GV-systemet, fordi det hele udføres af vores egen uddannet personale.

Kunder, der tror de ikke kan få et miljøvenligt GV-system til deres hjem, vil blive positivt overrasket!

Vi tror på, at et partnerskab med JK vil tilføje værdi til din virksomhed, da det genererer salg og muligheder for at servicere dine kunder endnu bedre. Vi tilbyder vores partnere konkurrencedygtig kommission for salg og deres kunder en løsning, der er bæredygtig, sikker og pålidelig at eje og drive.

Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i et samarbejde med JK. Vi ser frem til at høre fra dig.

FORDELE VED JK´S VARMTVANDS GULVVARMESYSTEM TIL EKSISTERENDE GULVE | STØVFRIT | HURTIGT | ENKELT | INTET BEHOV FOR AT FORHØJE ELLER FJERNE EKSISTERENDE UNDERGULV, OGSÅ VELEGNET TIL TRÆKONSTRUKTIONER, IDEELT TIL VEDVARENDE VARMEKILDE | VARMEPUMPER | SOLVARME |

Contact details

JK floorheating Ltd.
Company registration number: 10062935
VAT number: 237671390


Contacts

Sales National & Sales-partner Enquiries
Hendri Brink

Sales South East & Technical Enquiries (national)
Graham Davies

Sales South West & Sales South East
Gary Dommett

Sales North West & Midlands
Allen Brady